top of page

IK WIL FLOOR®-FYSIO WORDEN

Unieke en complete opleiding voor fysiotherapeuten met hart voor zwangerschap.

Ben jij niet vies van een uitdaging? En wil je gaan voor alleen de allerbeste zorg voor je klanten? Durf je je open te stellen voor ALLES en wil je meebouwen aan een geweldige community? Floor® is de nieuwste en meest complete zwangerschapscursus in Nederland. Positief ontvangen door verzekeraars. Gesteund door wetenschappers, gynaecologen en verloskundigen. En jij kunt ‘m gaan geven!

Met jouw achtergrond als fysiotherapeut heb je al een prachtige brede basis en in deze 20 weken durende opleiding bouw je daar alles bovenop wat je nodig hebt om zwangeren en jonge moeders optimaal te begeleiden. Natuurlijk staan verloskunde, gynaecologie en trainingsleer op het programma, maar ook voeding, stressmanagement, de kunst van het entertrainen,  bevallingsvoorbereiding en marketing.

Onze opleiding onderscheidt zich door collegialiteit, het monitoren van onze en jouw kwaliteit (ook na afloop van de opleiding), enthousiasme, een brede eerlijke open blik en een warm bad vol topdocenten op alle belangrijke vakgebieden, die ook na de opleiding beschikbaar blijven als jouw mentor/vraagbaak. 

Floor® is een product op licentiebasis. Je betaalt een eenmalige fee voor de starterskit met o.a. het Floor® logo in diverse formaten, een royale set flyers en officiële posters, uniform informatiemateriaal voor je klanten en een uniek Floor®-shirt voor jou. Maar denk ook aan een vermelding hier op www.ditisfloor.nl met naam, locatie op de kaart van Nederland en een directe link naar je eigen website en kosteloze deelname aan het jaarlijkse Floor®-Event. Stuur even een mailtje naar info@whacademy.nl als je de licentievoorwaarden wilt ontvangen.

We garanderen je verder dat de W.H.A. ook na de opleiding per mail en telefonisch beschikbaar is voor al je vragen over de vorm en/ of inhoud van Floor®. En dat we ons zullen inzetten om Floor® in zoveel mogelijk verzekeringspakketten opgenomen te krijgen en tot een begrip in Nederland te maken. Natuurlijk hebben we jou daarbij nodig als visitekaartje!

Spreekt dit je aan? Meld je dan aan voor de opleiding tot Floor®-Fysio. Met de beste docenten. De gezelligste gelijkgestemde collega's. En op de tofste leslocaties. Editie 7 start in maart 2024, aanmelding daarvoor is gesloten. Editie 8 begint september 2024

Voor fysiotherapeuten in het bezit van een YVLO-ZwangerFit® of NVFB-ZwangerFit® certificaat is uiteraard een verkort traject mogelijk.
 

Gebruik de buttons voor meer info!

bottom of page